Billeder og rammer

Billederne printes med Epson fotoprinter på udstillingspapir. Og til forskel fra almindelig tryk og print fra ikke fotoprintere, garanterer Epson her, farverne først får en synlig afblegning efter mere end 70 år, såfremt billedet er ophængt indendørs og bag glas.

De fleste billeder kan vælges i to størrelse 42 x 60 (A2) og 50 x 40 cm., til samme pris. Det skyldes udvalget af rammer. Der er meget større udvalg i rammer til 50 x 40 cm end til A2, og de er som følge heraf også billigere. Billedet vil dog være beskåret lidt anderledes i 50 x 40 cm.

Der er også billeder i andre størrelse. Her kan jeg have skrevet en rammestørrelse, og er der ikke det, kan der sandsynligvis ikke købes færdige rammer hertil. Her, og forøvrigt også alle andre billeder, har man så glarmesteren som mulig rammeleverandør.

Hvis det ønskes, kan billederne leveres i andre størrelser end de opgivne. Skal et billede være større eller mindre, fordi du i forvejen har en ramme eller en plads på væggen, der kræver noget andet, kan du kontakte mig på mail eller telefon.

Der kan også skrives en diskret tekst på billedet, hvis billedet skal bruges som gave eller lignende.

Billederne kan også leveres med en hvid kant.

Alle billeder bliver signeret!

Billederne leveres som standard uden ramme. Du kan derfor selv vælge den ramme du  ønsker, og til den pris, du ønsker. Desuden er rammer svære at sende. Det kræver plexiglas, da glas meget nemt kan gå i stykker under forsendelse. Men plexiglas dæmper farverne gør billedet mudret, så almindlig glas er absolut at foretrække. Om man så foretrækker klar eller refleksfri glas er en smagssag. Jeg foretrækker klar glas, da det gengiver billedet bedre. Med reflekser til følge.

Billederne kan også indrammes med passepartout og sættes i en større ramme. Det gør billederne flottere.

Jeg er naturligvis behjælpelig med rammer, hvis det ønskes. Men så er det bedst at billedet bliver afhentet. Eller leveret, hvis det er indenfor en rimelig afstand fra Thisted.

Kontakt mig, hvis der er specielle ønsker. Det kan også være, du kan se andre muligheder med mine billeder, end at jeg skal printe dem.

Som her hvor billedet er fra Nors Sø og klæbet direkte på væggen hos Engko i Thisted. Det måler 5,5 x 2 meter og fortsætter ind i rummet bagved glasset. Det er det største billede fra min hånd